Groei & Connect 

De Connectgroep is een Groep die verlang om te groeien in het geloof en om in verbinding te zijn met elkaar en met God . 

Iedereen heeft een fijne plek nodig om met Jezus en met anderen te connecten. Je ontwikkelt vriendschappen en doet samen leuke dingen. Maar bovenal moedig je elkaar aan om te groeien in je relatie met Jezus. 

Groei & Connect is: gezelligheid, inspiratie, aanbidding, Leren door thema te bespreken, avondmaal vieren en bidden voor elkaar. Je kunt er lekker jezelf zijn! Als je mensen wilt leren kennen of groeien in geloof, sluit je dan snel aan bij Groei & Connect.

Twee keer per maand komen we bij elkaar, zie verder op de pagina voor de actuele datums

ben je nieuw in het geloof of loop je al jaren mee , het maakt niet uit, er worden diverse thema's besproken om je op te bouwen in het geloof.

Als je op zoek bent naar geloofsopbouw en behoefte hebt samen meer te ontdekken wat de goedheid van God is en hoe zijn schepping en koninkrijk werkt, dan is Groei & Connect zeker iets voor jou.

 

Wanneer: 1 keer in de twee weken op (zie datums)

Aanvang: 19.00 

Samen zingen en God groot maken, neem gerust gitaar mee of een ander instrument als je het leuk vind om te spelen.

Na een korte inleiding en uiteenzetting van een thema gaan we samen in gesprek met onze vragen hierover om te ontdekken wat de bijbel en de Geest ons daarin leren wil.

20.30 Bidden en Luisteren 

21.00 Einde 

Locatie : Winkelhoek 19 Hoogezand


Agenda van Groei & Connect


5 Juni

19 Juni

zomer vakantie